Bernth R  Sjursen_145x209

Bernth Sjursen tiltrer som ny daglig leder i Havøysund Patentslipp AS.

Bernth Sjursen fra Havøysund vil fra 1. september 2011 tiltre som ny daglig leder i Havøysund Patentslipp AS. Bernth er 42 år og har en allsidig bakgrunn fra bedriften.

Han startet sin karriere på slippen allerede høsten 1983 som utplassert skoleelev, og har etter hvert fått en allsidig erfaring, både innen de tekniske og administrative områdene i bedriften. Etter noen år ute, blant annet som formann i Kværnersystemet, har Bernth nå vært i bedriften siden juni 1998. Siden da har han jobbet med HMS, kvalitetssystemer og salg/markedsføring, de siste årene som markedsansvarlig.

Per Asle Seppola og Ernst Seppola vil fortsette i bedriften som henholdsvis teknisk rådgiver og økonomisjef. Skiftet av daglig leder skjer som følge av at både Per Asle og Ernst ønsker avløsning på ledernivå.
Ansatte i Havøysund Patentslipp AS besitter meget god kompetanse og kunnskap og styret har derfor valgt å hente ny leder fra egne rekker. Det betyr  at slippen også i  framtiden skal drives og utvikles etter de samme ønsker og intensjoner som eierne alltid har hatt. Dvs man ønsker å sikre og styrke den samfunnsmessige betydningen bedriften har og at man skal ha gode og trygge arbeidsplasser.

Skjema