dansegalla_90x92

Dansegalla på 71° Nord

Havøysund Skiklubb legger i disse dager ut for salg
billetter til dansegalla 6. juni.

Dansegallaen i 2008 ble en kjempesuksess. Nærmere 400 danseglade gjester koset seg i Polarhallen og mange har gitt tilbakemelding om dette vil de ha mer av.

I år som i fjord legger skiklubben ut billetter for salg i god tid, slik at folk skal få anledning til å planlegge denne helga og så håper man å fylle hallen med 500 gjester. Utafor Polarhallen blir det oppstillingsplass for bobiler og campingvogner for tilreisende. Plassene vil være tilgjengelige allerede fra torsdag kveld. Også i år blir det to landskjente danseband som skal underholde: Contrazt og Rikingan.
Kvelden i forveien, altså fredag kveld, er det avslutningstilstelning for Labb & Line Cupen (skicupen). Selvfølgelig gratis inngang med brus og pizza til barna og salg av kaffe og kaker til voksne. Ei minigalla, der vi håper at barna også kan kose seg i en ferdigpyntet Polarhall. Kanskje de håpefulle også kan få seg en svingom?
Skiklubben arrangerer dansegalla for å skaffe seg økonomi slik at ei ny planlagte lysløype i Dalbotn kan realiseres så raskt som mulig. Får vi laget en ny opparbeidet trase, er det håp om å kunne ta skiene ned fra veggen allerede tidlig høst, avslutter skiklubben.

Se plakaten

Skjema