dansegalla frøydis

Dansegalla 2010

Da er det klart. 5. juni åpner Havøysund Skiklubb dørene for en ny dansegalla i Polarhallen. Da blir det Frøya m/band og gode gamle Rikingan som spiller opp til dans.

pressebilde nycd





























Frøya
er i dagliglivet kjent som Frøydis Skinnarland, og er 35 år. Hun bor på gård i en liten bygd utenfor Skien, hvor hun tjener til livets opphold som barnehagetante. Frøydis har tidligere vært med i en duo som spilte rundt i Telemarksdistriktet, og hun har gjort mange opptredener på private fester, event-arrangementer og kirkelige tilstelninger.
 
Sang og musikk har alltid vært hennes største lidenskap, og derfor har det gått med mang en hårbørste og sjampoflaske foran speilet gjennom tenårene. Hun har en egen evne til å formidle sanggleden til publikum, og det er aldri noen tvil om innlevelsen og troverdigheten i det hun fremfører.

Stilmessig har flere sammenlignet henne med både Carlene Carter og Martina McBride, så vel som Shania Twain og Wenche Myhre. Det er rootsrock, tradisjonell country, countrypop og livlige låter om hverandre i en salig blanding, noe som illustrerer hennes allsidighet. Men at det er den rene countrymusikken som ligger hennes hjerte nærmest, det er det ingen tvil om!

I fjor sommer ga hun ut sitt første album, "Summersun" og nå i 2009 kom en ny. Frøya har ved en rekke anledning vært på topp i Dansebandtoppen på NRK. 





Rikingan presse  2007 rgb




























Rikingan
kommer for tredje året på rad. Nærmere presentasjon av dansebandet fra Sortland skulle være unødvendig.De har tilbakelagt 20 år i dansemusikkens tjeneste! Mang en swinglåt er spilt, mang en publikummer er både gift og skilt - og utallige pølser er inntatt på utallige turnèer i hele vårt langstrakte kongerike.  3 plateutgivelser er det blitt tid til i tillegg til låter som har toppet seierspallen både på Norsktoppen og på Dansebandtoppen!

til neste år legger vi forholdene til rette for campingbiler og – vogner. I år hadde vi rundt 40 vogner fra ulike steder i Vest-Finnmark. Vi har plass til langt flere.                          

Skjema