En utrolig seier

Havøysund vant 16-delsfinalen mot Ellingsøy i en utrolig dramatisk kamp. Ellingsøy ledet ved pause, men vi klarte å score to mål i andre omgang.
Dette er den mest spennende kampen så langt. Ellingsøy presset hardt fra starten av, og vi ble hengende etter slik at det ble mye spill på vår banehalvdel.Ellingsøy scoret noen minutter før sidebytte. Noen av spillerne hang med nesen, men spillerne klarte å motivere seg innenbyrdes til ikke å miste motet. Det er kanskje denne siden ved laget som er den sterkeste egenskapen de har.

Laget gikk på banen med nytt mot i andre omgang. Etter sirka 9 minutter klarte Isak å lage et utrolig fint mål. Kampen fortsatte og spillet bølget fram og tilbake. Vi fikk innkast som Jardar tar. Ballen går til Mike som med et helspark sender ballen til David som putter den i mål. 2-1 til oss, og det er fem minutter igjen av kampen. Piffen gikk ut av motstanderne og vi sikret bak for å berge seieren.

Det utrolige har skjedd. Vi er i 8-delsfinalen. Kampen går klokken 09.00 i morgen tidlig. Vi møter et lag fra Ålesund - MSIL.

Skadene laget hadde tidligere, begynner å lege seg. Guttene er nærmest 100% friske. Mike fikk en kraftig trøkk i låret idag og måtte ut av banen.

Guttene skøyer med at det kanskje ikke blir Tusenfrydtur på oss i løpet av uka.