16. nov. 2020 kl. 09:29

Informasjon om Covid19

Ingen påvist smitte i Måsøy kommune

Les mer...
18. mars kl. 16:02

Informasjon om Covid19

Ingen påvist smitte i Måsøy kommune

Les mer...
A A A
Måsøy kommune Klarvær -1
29_145x97

Festen er over for denne gang.

Tirsdag 16. juni 2015 vil bli en minnedag vi sent kommer til å glemme. Jeg vil i dag rette en stor takk til hver og en især for den innsats dere alle gjorde for at Kongeparets besøk i Havøysund ble en heidundrende suksess, med flotte blomsterdekorasjoner som satte en nydelig ramme rundt arrangementet. Det hele ble den folkefesten jeg trodde det skulle bli.

Middagen om kvelden på Arctic View ble også en ubetinget suksess med kulinariske godbiter i fleng.

Jeg kan love dere at Kongeparet satte pris på dagen. Jeg kunne ha skrevet side opp og side ned om denne dagen, men alle har nok fått med seg både intervjuer, bilder og reportasjer gjennom pressen, så det får holde for denne gang.

Som ordfører har jeg følgende å si etter denne minnerike dagen; jeg er stolt av dere og stolt over å få være ordfører i en slik flott kommune.

Kongeparet fortsetter sin reise i Finnmark, og torsdag ettermiddag er det avslutning med middag på kongeskipet Norge i Vadsø hvor også noen representanter fra vår kommune skal delta. Jeg er så heldig å få være en av disse. Jeg gelder meg.

I forrige uke var jeg, sammen med rådmann, i Honningsvåg hvor det var folkemøte i forbindelse med kommunereformen. Et spennende møte hvor jeg satt igjen med det inntrykk av at befolkningen i Nordkapp ikke er så veldig positivt innstilt til kommunesammenslåing så langt. Men det er jo ennå et år igjen til endelig vedtak skal fattes i kommunestyrene rundt omkring i landet, så det blir spennende å se hvordan kommunekartet blir seende ut etter hvert. I Honningsvåg var det langt færre som møtte frem på folkemøtet enn det var her i Havøysund, så her leder vi klart!!

11. juni var jeg på skoleavslutning i andre klasse på Havøysund skole. Her fremførte de skuespill etter eventyret om pannekaka som alle ville spise. Det er så artig å se engasjerte unger. De var riktig så flinke alle som en.  Nå er det skoleferie for alle for denne gang.

Jeg regner med å kunne se stor aktivitet langs Strandgata etter hvert som arbeidet med å legge nytt vann- og avløpssystem setter i gang og asfalten begynner å strekke seg ut langs gata.

Været snakker alle om for tiden, og jeg skal være helt enig med dem som synes at tiden snart må være overmoden for å få temperaturer over 10 grader. Det er jo snart midtsommers og sterk trang til å ta frem shortsen. Til nå har det vært ullunderbukse som har vært hovedplagget for de fleste, men om vi tror sterkt nok alle sammen – ja da kommer sola og varmen.

Du blir varm i kroppen om du klipper plenen. Dette er mitt forslag til helgeaktivitet.

 

God helg.

 

Hilsen Gudleif

29.jpg

 

Skjema