30. nov. 2020 kl. 09:47

Informasjon om Covid19

Informasjon fra beredskapsledelsen

Les mer...
18. mars kl. 16:02

Informasjon om Covid19

Informasjon fra beredskapsledelsen

Les mer...
A A A
Måsøy kommune Sludd 1
førjulskonsert_145x108

Førjulskonsert i kirka torsdag 28. nov

Torsdag 28. november var det førjulskonsert i Havøysund Kirke. Et gjeng med lokale musikanter som hadde tatt initativet til konserten. Som var til inntekt for et nytt kirkeorgel til Havøysund kirke. Det var for det meste julesanger, men også noen andre sanger. 


  1 / 17 
 
Hele konsert-gjengen. 
 Hele konsert-gjengen.
 


Aktørene var: Victoria Kalinichuk (keyboard), Øystein Fauskanger (gitar), Frank Jørgensen (bass), Kenneth Johnsen (trommer), Steinar Olaisen (gitar/vokal), Tove Bjerkan (vokal), Atle Fredriksen (vokal), Ragnhild Hedlund (vokal) & Hanne Olaisen (vokal).

De haade konsert i kirka, til inntekt for Amnesty, i oktober i fjor, de ble da velldig oppmerksom på hvor gammelt kirkeorgelet i Havøysund kirke egentlig var. Da bestemte de seg for at de ville være med å gjøre noe, for at Havøysund kirke kunne få et nytt orgel.

 

Tilbakemeldingene fra aktørene var som følge: 

Det var ca 130 personer som kom på konserten.

De som kom var et STRÅLENDE FLOTT publikum, som klappet og sang med.

Dette gjorde at vi som sang og spilte følte at publikum likte det de hørte. (Vi håper i alle fall det.) Med en slik god respons fra publikum er det lett å underholde!! :))

Vi har øvd i mange uker til konserten, og har både gledet og gruet oss.

Dette er jo noe helt nytt (for oss), og vi hadde opprinnelig tenkt oss en julekonsert, med bare julesanger. Men siden konserten ble før adventstiden startet, fant vi ut vi kunne ha andre sanger også med.

Vi håper alle som kom på konserten hadde en koselig stund sammen med oss. Vi ønsker å takke alle for at de kom!! :)

 

Foto: Georg Mathisen og Hanne Olaisen

 

Skjema