Lions Bekketun 005_150x113

Havøysund Lions lagde Bekketunparken

Gresset grønnes allerede rundt Bekketun. Det skyldes mild høst og et flott arbeidsstykke av Havøysund Lions. Grøntområdet rundt Bekketun er nesten ferdig. Det som gjenstår gjennomføres til våren. Det er ni sprekinger fra Havøysund Lions som har gjennomført denne store dugnaden.

Tidligere i år gikk Måsøy kommune ut med en oppfordring til lag og foreninger om å søke på små og store dugnadsjobber. Den største jobben var å etablere et grøntområde rundt Bekketun. Havøysund Lions var den eneste foreningen som søkte på denne jobben.

 

Måsøy kommune og Lions lagde en skriftlig avtale om hva som skulle gjøres, hvem som skulle gjøre hva og prislappen på hele arbeidet. Arbeidet startet i september. Det var ni spreke medlemmer av Lions som har gjennomført dugnaden.

 

Det er mange kvadratmeter som er bearbeidet. Det er satt ned ti trær og nærmere 150 busker. Det mangler fortsatt busker i området mot eldreboligene. Disse buskene vil bli satt ned av Lions til våren, når kommunen har fått bestilt inn buskene.

 

Svein Jørgensen og Jan Borch var med på overtakelsen av området mandag 5. november. Kommunen var fornøyd med gjennomføringen og resterende beløp for dugnaden ble avtalt overført kontoen til Havøysund Lions med det første.

 

På spørsmålet om Havøysund Lions er interessert i flere slike prosjekt, kommer svaret klart og tydelig fra Svein Jørgensen:

 

-Ja, det er vi. Alle vi som har jobbet med prosjektet er fornøyde. Betalingen var bra og vi ser at det vi har gjort blir pent.

 

Jan Borch er også svært positiv til denne dugnadsjobben, men han er litt mer forsiktig med å love noe for framtiden. Han sier at framtidige prosjekt må vurderes nærmere.

 

 Les en tidligere artikkel om denne jobben.

 

Les om flere dugnader som Havøysund Lions har vært med på; torget og helsesenteret.  

Lions Bekketun 007_650x488
Svein Jørgensen og Jan Borch ser at gresset allerede har begynt å gro.
Lions Bekketun 008_650x488
Utesitteplassen blir flott. Det mangler fortsatt busker og benker, men det skal det ordnes til våren.
Lions Bekketun 005_650x488
To fornøyde løver vurderer arbeidet de har vært med på.

Skjema