30. nov. 2020 kl. 09:47

Informasjon om Covid19

Informasjon fra beredskapsledelsen

Les mer...
18. mars kl. 16:02

Informasjon om Covid19

Informasjon fra beredskapsledelsen

Les mer...
A A A
Måsøy kommune Regn 3
bernth

Havøysund Patentslipp er ISO sertifisert

Det er med glede at Bernth R. Sjursen, daglig leder i Havøysund Patentslipp, forteller at bedriften ble sertifisert av DNV iht. ISO-9001:2008

slippen_250x333.jpg

ISO 9000 er en samling standarder for kvalitetsstyring. Den omfatter alle typer virksomheter og organisasjoner, og vedlikeholdes av International Organization for Standardization (ISO).

Den viktigste standarden i samlingen er ISO 9001. Denne har en prosessorientert tilnærming, og omfatter blant annet kvalitetsledelse, produktdesign, kundebehandling, dokumentkontroll, internopplæring, internrevisjon og ledelsesevaluering. ISO 9001 kan brukes til sertifisering av organisasjoner.

Havøysund Patentslipp ble etablert i 1935 og er kjent for høy kompetanse innen skipsreparasjoner. "Slippen" leverer blant annet fiskbehandlingslinjer "sløyelinjer" for båt og fiskeanlegg. Dessuten utfører platearbeidere og sveisere reparasjoner og produksjon i aluminium, stål og rustfritt/syrefast materiale. Havøysund Patentslipp er en del av Volvo Pentas forhandlernett som opererer i mer enn 100 land. Slippen tilbyr salg, utskifting, deleservice og serviceavtaler.

 

"Merk dere datoen 11.12.13, da ble As. Havøysund Patentslipp ISO-9001 sertifisert innen "produksjon, reparasjon og vedlikeholdstjenester til fartøy og industri", skriver Bernth Sjursen på Facebook siden.

Måsøy kommune som har satt i gang et omfattende omstillingsarbeid med sikte på ny næring og økt befolkningstall, føyer seg i listen av gratulanter! 

 

Skjema