16. nov. 2020 kl. 09:29

Informasjon om Covid19

Ingen påvist smitte i Måsøy kommune

Les mer...
18. mars kl. 16:02

Informasjon om Covid19

Ingen påvist smitte i Måsøy kommune

Les mer...
A A A
Måsøy kommune Skyet -2
skiklubb

Havøysund Skiklubb informerer

Dessverre blei det ikke flere enn 3 Labb & Line skicup i år. Været og snøforholdene får ta skylden for det. Vi håper vi kan komme sterkere tilbake neste sesong.

Onsdag den 15. april kl. 19.00 skal skiklubben ha sitt utsatte årsmøte. Det finner sted i Skibua og vi håper flere kan ta seg tid til å delta. Her skal det bla velges ny leder og to nye styremedlemmer for de kommende to årene. Årsmøtet skulle vært tidligere men ble utsatt da ingen ville påta seg hverken leder eller styreverv. Vi håper nå at der er noen som vil ta ansvar og sørge for videre drift av skiklubben. En klubb som er viktig for å kunne gi barn og unge et utetilbud vinterstid. Likeså skal våre 7 turmål hvor vi har turkasser driftes. Som kjent har vi turmål på Gavelen, Storvika, Varden,  Russehola, Haagensennesset, Sukkertoppen og på Finnkonefjellet (Natotoppen).  

Voksne må gå til minst 5 av turkassene og barn til og med 4. klasse må gå til minst 3 av turkassene for å være med i trekningen av fine premier. Skiklubben har et stort potensiale til å utvikle aktivitetene eller skape nye. Vi har ny lysløype, gapahuk ved Storvannet  (et samarbeid med Måsøy Jeger &Fisk og Havøysund Røde Kors), ny snescooter, ei renovert Skibu og ikke minst en god økonomi. Alt ligger til rette for de som vil noe.

Skjema