DSC_1403_100x67

Hederlig omtale til luksusmolter fra Rolvsøy!

Siss Heidi Hansen syntes det var på tide å få fremhevet de nydelige moltene som vi har på kysten, og satte ifjor igang et prøveforsøk med molter, både hele bær og syltetøy! Prosjektet resulterte i hederlig omtale i forbindelse med tildelingen av årets Verdiskapingspris for Nord-Norges mest nyskapende matprodukt.

Produsent Siss Heidi Hansen beskriver produktet på følgende vis: "Luksusmoltene er utvalgte, spesialbehandlet, lagt i glass et og et bær med hengiven kjærlighet og stolthet, ømt tappet med sukkerlake, og forseglet med et fast grep! Dette er et produkt vi kan være stolte av å kunne produse og tilby turister og delikatessebutikker som et stor heder til molta, Finnmarks gull!"

Totalt 20 produkter var innmeldt til konkurransen, og kvaliteten på produktene var gjennomgående høy - juryen kunne fastslå en markant økning i kvalitet siden Verdiskapingsprisen ble delt ut for første gang i 2004.Hederlig omtale gikk til 5 produkter som utmerket spesielt i konkurransen, deriblant

Luksusmoltene fra Siss-Heidi Hansen, Rolvsøy, Finnmark:De beste moltene fra Finnmarkskysten på glass er et produkt med turistnæringen/reiseliv og gavebutikker som markedet, moltene er hermetisert på en slik måte at de smaker som nyplukket samtidig som de er holdbare. Et produkt som vi har manglet!

Måsøy kommune gratulerer med hederlig omtale!

Les mer hos Bioforsk.

DSC_1403

Skjema