Maling 1 (3)_145x109

HMF i gang med dugnad på samfunnshuset

I førjulstida er det mange hus som blir pusset opp og rundvasket til jul. Havøysund musikkforening er stor brukere av samfunnshuset, og har sett seg lei på at bygdas egen ”storstue” forfaller og ikke har fått noen form for fornying på mange år.

Musikkforeninga bestemte seg for å gjøre noe med dette, og leder Børre Stabell tok i den forbindelse kontakt med kommunen for å høre om det lot seg gjøre å få pusset opp samfunnshuset før jul på dugnad.

Rådmannen syns det var et veldig godt initiativ og ga klarsignal om at man bare skulle gå i gang med arbeidet. Kommunen dekker selve materiellet, og HMF gjør arbeidet.
 
Mandag startet HMF med maling av taket og fikk skrudd ned vindusbrett. Veggene skal også males, og det er bestilt inn nye gardinstenger og gardiner.
Havøysund Lions Club har sagt at de skal ta seg av foajeen.
 
Musikkforeninga hadde også på ønskelista si til jul at ”storstua” trenger ny belysning, så de håper at kommunen har mulighet å innfri dette ønsket.
 
Mens noen i foreninga holdt på med oppussing, jobbet andre med revy. Til alle som måtte lure, så opplyser leder av HMF til hjemmesiden at det også i år blir juleshow på 2. juledag.  Musikkforeninga har vært så heldig og fått med seg flere utenom foreninga som ønsker å være med på revyen i år.
Maling 1 (3)_500x375
Børre og Inge Stabell maler tak
Maling 2_1704 (3)_500x375
Johnny 1696 (2)_500x375
Johnny Wulvik fjerner stifter fra vinduskarm
Gunnar 1697 (2)_500x375
Gunnar Hagen er også med
Revy_1703 (3)_500x375
Noen av de som er med i revygjengen

Skjema