Container_90x72

Hytterenovasjon - frivillig ordning

Finnmark Miljøtjeneste AS kan fra i dag, 1. juli, tilby eiere av hytter/fritidsboliger i Måsøy kommune frivillige ordninger for avfallshåndtering. Avtale om dette gjøres direkte med selskapet.
Finnmark Miljøtjeneste AS kan tilby følgende ordninger:

1. Avtale om "sommerabonnement" gjeldende for et halvt år i perioden april-september. Eiere av hytter/fritidsboliger som ligger langs ordinær rute til renovasjonsbilen får tildelt en 140 liters dunk som tømmes samtidig med de fastboende. På øyene innebærer ordningen bruk av sekk som de fastboende, og som blir hentet av renovatør for hytter/fritidsboliger som ligger langs ordinær renovasjonsrute (Ingøy og Rolvsøy). Pris for dette abonnementet er kr. 1.780,- inkl. mva. For dem som inngår avtale om et "sommerabonnement", og som har betalt hytterenovasjon for 1. halvår 2009, vil prisen justeres i forhold til dette.

2. Kjøp av spesialsekk på 80 liter etter den enkeltes behov. Sekken blir hentet på samme dag som for de fastboende ved plassering ved vei langs ordinær renovasjonsrute . Pris per sekk er kr. 250,- inkl. mva.

For tegning av abonnement/kjøp av spesialsekk ta kontakt direkte med Finnmark Miljøtjeneste AS, telefon 78 46 06 99, e-post fimil@fimil.no

Skjema