Konfirmasjon_100x128

Innskrivning konfirmanter 2011/2012

Mange ungdommer i Måsøy kommune går nå et spennende år i møte. Vi starter nå innskrivning av konfirmanter. Fristen for å melde seg på er 30 august. Konfirmantene presenteres i Havøysund kirke under gudstjeneste 4. september.

Nå begynner et av de mest spennende årene i livet ditt..

Kirka inviterer deg til å bli konfirmert. Nå er valget ditt!

Uansett om du tror, tviler, eller bare er nyskjerrig, så er du velkommen til konfirmasjon i kirka. I konfirmanttida får du lære mer om deg selv og Gud. Du får mulighet til å utforske noen av livets mange spørsmål sammen med andre. Vi snakker om livet - på godt og ondt, om kjærlighet og om Gud.

Underveis får du mange flotte opplevelser..

Vi tror vi har noe å lære deg!

Livet lærer vi best når vi lever det. Derfor er konfirmanttida full av opplevelser og aktivitet.

Noe av det første vi gjør sammen, er å dra på leir en hel helg. Vi har felles aktiviteter med menigheten i Hammerfest. Flott undervisning og samtale, spennende aktiviteter og fellesskap, dette blir en opplevelse som du kommer til å huske veldig lenge..

 

Vi tror du har noe å lære oss!

Konfirmasjonstida er ikke skole, men et møtested hvor vi kan snakke om tro og tvil og stille spørsmål om det vi måtte lure på. Ingen vet mer enn deg om hvordan det er å være akkurat deg - og det vil vi gjerne få lære mer om. Kirka er et fellesskap av levende mennesker som lærer av hverandre. I Bibelen står det at vi er "Et hus av levende steiner.." Vi hører til, og vi trenger hverandre. Det vises når det mangler steiner i en vegg :) 

Vi tror at Gud vil deg noe, vil noe med deg og livet ditt

Å være menneske hander mye om å lengte. Vi lengter etter å bli sett, å høre til, å bety noe for noen, vi lengter etter de vi er glade i, etter å finne mening i hverdagene.

Kanskje lengter vi også etter å finne trygghet i ei tid hvor det meste forandrer seg? Faste holdepunkter, det som vi kan stole på uten å blunke?

Syns du dette høres spennende ut? Da er du velkommen som konfirmant i kirka di.
Send inn skjemaet under og så er vi i gang!

 

Skjema