juletrær

Julebrev fra kulturskolen i Måsøy

Kulturskolen i Måsøy ønsker alle sine elever og alle andre i Måsøy kommune en god jul. Siste undervisnings- uke før jul hadde vi i uke 49, og vi skal starte opp igjen etter nyåret.

Kulturskolen har fremdeles ikke fått lærer til tilbudet Barneidrett og Sirkus, så disse tilbudene vil falle bort fom januar 2010. Men vi vil svært gjerne finne nye og spennende tilbud som kan tilbys ungdom og gjerne den voksne delen av befolkningen i Måsøy. Her følger noen tanker;

- Du vet at det finnes mat som du ikke har smakt og at noen i ditt nærmiljø har spist noe du ikke har spist. Kan du lage noe som du vet at din nabo ikke kan? Kan vi kanskje lage mat sammen og utveksle erfaring, smaker og opplevelser.

- Har du en kjole du ikke bruker, men du har ikke lyst å kaste den? Kan du sy denne om eller lage den om til et ”kostyme” eller en helt annen kjole. Skal vi møtes rundt en symaskin og teste våre egne grenser? Redesign?

- Skulle du kunne danse som Gwen Stefani? Ja tenk om…men da må vi jammen starte et dansekurs eller et ”bevegelses-kurs”. Rytme og bevegelse.

- Vil du male, tegne, eller annen teknikk innenfor visuelle uttrykk? Hva kan du tenke deg å gjøre i lag med andre? Kanskje fotografere og arbeide med bilder bl.a på pc.

Har du noen ideer eller tanker om dette, eller har du bare rett og slett vanvittig lyst til å jobbe i kulturskolen? Ta kontakt med kulturskolen@masoy.kommune.no og meld din interesse!Tlf: 784 24 165

Kulturskolen starter opp igjen i uke 2 (11.-15. januar 2010)

Med hilsen Hanne Grete Einarsen, Rektor Måsøy kulturskole

GODT NYTT ÅR!

 

Skjema