IMG_3070 (2)

Kulturprisen 2011

Kulturprisen ble i følge tradisjon delt ut på folkefesten 17. mai i Polarhallen, og kulturprisen for 2011 ble tildelt Lions Club Havøysund. Svein Jørgensen var den som mottok prisen på vegne av klubben. Dessverre så har man ikke hatt bilde av denne overrekkelsen tidligere.

 

Svein Jørgensen i Lions Club ønsket å få tatt et bilde av kulturprisen sammen med ordfører John Aase før han avslutter sitt virke som ordfører.
 
Ordfører sa blant annet dette i sin tale 17. mai før det ble kunngjort hvem som fikk prisen:
 
”Kulturprisen for 2011 går i år til en forening som har gjort en formidabel innsats for Måsøy samfunnet. Denne foreningen gjør utrolig mye for å hjelpe andre mennesker, både eldre og unge.
 
Foreningen ble første gang startet i Chicago i USA 7. juni 1917 av forretningsmannen Melvin Jones. Foreningen har i dag ca 45.000 klubber og ca 1,4 millioner medlemmer i over 200 land.
 
Slagordet til foreningen er ” En god handling gjør mer nytte enn tusen gode tanker”.
 
Foreningen består av helt vanlige mennesker, menn og kvinner som ønsker å bruke noe av sin fritid til å hjelpe andre.
 
I Måsøy ser vi til stadighet foreningen skape aktiviteter for både eldre og unge. Her kan nevnes eksempler som: tur til Rødekors hytta, fiskekakesteking og middag på Daltun for de eldre, laget akebakke for barn, og mange, mange flere ting.
 
Foreningen er en kulturbærer i gode gjerninger!”
 
Svein Jørgensen opplyser at de har 24 medlemmer i Lions Club Havøysund.
Han sier at de gjerne tar i mot flere medlemmer. Det eneste kravet de har for å bli medlem, er at vedkommende ønsker å gjøre noe for den kommunen vi bor i.
 
Styret i klubben, består i dag av:
President Inger Marie O. Strande
Past president Svein Jørgensen
Sekretær Kristin Kaspersen
Kasserer Bjørnar Moe
Medlem Jacobia Lorentzen
Medlem Toril Giæver
                                  
 IMG  3070 ( 2).JPG   Kulturpris

Skjema