kalender

Kulturskolen i Måsøy har fått med et bidrag

I begynnelsen av september sendte kulturskolekontoret i Måsøy ut en mail til lærere og elever på Havøysund skole ang. Kulturskolekalender 2010 som produseres hvert år av Norsk Kulturskoleråd. De ønsker at elever i kulturskolene i hele Norge, skal delta å lage bilder med utgangspunkt i årstidene eller månedene.

Det kom inn mange flotte forslag og kulturskole rektor, Hanne Grete Einarsen hadde store utfordringer med å velge ut 5 arbeider som ble fotografert og sendt. I slutten av oktober kom det beskjed om at det nå var bestemt hvem av Norges Kulturskoler som skal være presentert, med elevarbeider i kalenderen for 2010.

Fra Kulturskolen i Måsøy, et arbeid, en tegning laget av Trygg Hansen Rølsåsen, 2 klasse, kommet med i oktober måned. Gratulerer til Trygg! Dette var hva de skrev om bidragene som ble sendt inn: Vi er nå ferdig med å juryere kulturskolekalenderen for 2010.

Først ønsker vi å takke alle som bidro med kunstneriske arbeider for innsatsen. Det er, takket være dere, at vi snart kan presentere en flott nasjonal samling av arbeider innen visuell kunst og som viser en høy kvalitet i undervisning, lekende og reflekterte kreative prosesser, samt entusiasme og glede rundt i landets kulturskoler.

Hele 76 kulturskoler har sendt inn sine bidrag til vår nasjonale kulturskolekalenderen som vil være klar for salg i slutten av november. Kulturskolen bestiller inn noen eksemplarer til skolen, Trygg og kulturskolen. Kalenderen koster 130,- og kan bestilles på mail til Kulturskolen innen 26 november.

Skjema