16. nov. 2020 kl. 09:29

Informasjon om Covid19

Ingen påvist smitte i Måsøy kommune

Les mer...
18. mars kl. 16:02

Informasjon om Covid19

Ingen påvist smitte i Måsøy kommune

Les mer...
A A A
Måsøy kommune Klarvær -1
Ski-cup 11 april 2012 (21)[1]_145x97

skicupen i dag onsdag er avlyst pga værforholdene. Neste cup blir onsdag 25. feb

Labb & Line Skikup 2015

Da kan Havøysund Skiklubb komme med det glade budskap om at Labb & Line Skicup 2015 starter opp. Onsdag 18. februar kl. 18.00 går første renne av stabelen. Så følger vi på med renn hver onsdag kl 18.00 framover. Som vanlig premierer vi når sesongen er over. Avslutningsarrangementet er på tradisjonelt vis satt til fredag 29. mai med en minigalla, dagen før den tradisjonsrike Dansegallaen.

Som tidligere år vil også årets skicup bli premiert. For full premiering må man ha deltatt i minst 5 renn. Vi har også premiering for de som bare går 3 –4 renn eller mindre enn det. Men vi håper selvsagt at flest mulig kan delta i alle våre 7 renn som vi vil forsøke å få avviklet.

 

I år som tidligere år er det vår lokale bank – Sparebank1 Nord Norge -  som står som hovedsponsor for alle de arrangement som Havøysund Skiklubb avvikler.

Når det gjelder løypetrase vil skiklubben prøve å holde spor hele tiden.

 

Vi ber om at de som bruker den for vanlig turgåing uten ski, ikke går i selve sporet, men på siden. Så ber vi om at de som lufter hundene sine i traseen tar med “bæsj-poser” og tar opp eventuelle etterlatenskaper etter sin hund. Husk det er mange barn som bruker løypetraseen.

 

Da ønsker vi alle velkommen til en flott skisesong og lykke til.

 

Plakat

 

Skjema