Ledig stilling som direktør

Museene for kystkultur og gjenreising i Finnmark IKS er et interkommunalt selskap som består av museene i kommunene Berlevåg, Gamvik, Hammerfest, Måsøy og Nordkapp kommuner som også er selskapets eiere. Selskapet skal være en spydspiss for kystkultur bl.a. med vekt på fiskeri- og gjenreisingshistorien til Finnmark og Nord-Troms. Hovedkontoret ligger i Honningsvåg, Nordkapp kommune.

Direktør
Stillingen som direktør for Museene for kystkultur og gjenreisning i Finnmark IKS er ledig per 15. november 2007. Direktøren har det faglige, administrative og økonomiske ansvaret for drift så vel som for videreutvikling av selskapets virksomhet i nært samarbeid med de enkelte museumsavdelingene. Direktøren er direkte underlagt selskapets styre. Stillingen er fast og vil kreve en del reisevirksomhet.

Vi søker en person med høyere utdannelse fortrinnsvis innen kulturfag, alternativt innen administrasjons/ledelsesfag. Lederegenskaper, administrativ kompetanse og erfaring samt tidligere oppnådde resultater helst innen museums - eller annen kulturfaglig virksomhet vil bli vektlagt. Det er for øvrig utarbeidet betenkning for stillingen.

Lønn etter avtale.

Selskapet er i tiltakssonen, les om personrettede tiltak på www.tiltakssonen.no.

For nærmere opplysninger om stillingen, kontakt styreleder Leif Vidar Olsen, tlf. 78 42 48 00 / lvo@masoy.kommune.no eller direktør Esben Nielsen, tlf. 78477207 / esben@nordkappmuseet.no.

Søknadsfrist: 14. september 2007.

Søknaden sendes til:
Museene for kystkultur og gjenreising i Finnmark IKS
Postboks 396
9751 Honningsvåg.

Skjema