Ledig stilling som Helse- og Omsorgsleder

Måsøy kommune har ledig en spennende og utfordrende stilling som leder av avdeling for Helse og omsorg. Avdelingen er en av tre resultatenheter som er direkte underlagt rådmannen, og stillingen inngår i rådmannens ledergruppe.
Helse- og omsorgssjef skal være en aktiv pådriver i å videreutvikle kommunen, både innen eget område og gjennom arbeid i ledergruppen.Stillingen innebærer et helhetlig resultatansvar for drifta av pleie- og omsorgsavdelingen, faglig, administrativt og økonomisk. Helse og omsorgsavdelingen har ca. 80 ansatte, og arbeidsoppgavene omfatter blant annet følgende områder: sykehjem, hjemmetjeneste, helsestasjon, fysioterapi, kjøkkendrift.
 
Vi ønsker en leder som:
  • har relevant høyere utdanning med god kompetanse innen ledelse, økonomi og administrasjon
  • har evnen til å arbeide målrettet og selvstendig
  • har gode kommunikasjonsferdigheter, både skriftlig og muntlig
  • er løsnings- og utviklingsorientert
  • er samarbeidsvillig, omgjengelig og serviceinnstilt
  • har erfaring med økonomistyring og administrasjon
 
Stillingen er en åremålsstilling på 6 år med mulighet for forlengelse. Det er ønskelig med snarlig tiltredelse i stillingen.
 
Lønn etter avtale. God pensjonsordning i KLP. Måsøy kommune har god kommuneøkonomi og er del av tiltakssonen som tilbyr personrettede fordeler som bl.a. nedskriving av studielån, mindre skatt og mer barnetrygd. Les om personrettede tiltak på nettsiden: www.tiltakssonen.net . Kommunen er behjelpelig med bolig.
 
Nærmere opplysninger om stillingen, kontakt rådmannen, tlf. 78 42 48 00, e-post aina.borch@masoy.kommune.no . For nærmere informasjon om Måsøy kommune se: www.masoy.kommune.no. Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten er offentlig.
 
Søknadsfrist: 27.03.09
 
Søknaden sendes til: Måsøy kommune v/ rådmann, 9690 HAVØYSUND. 

Skjema