Ledig stilling: Teknisk sjef

Måsøy kommune, som ligger i Vest-Finnmark, har ledig spennende og utfordrende stilling som leder av teknisk etat. Teknisk etat er en av tre resultatenheter som er direkte underlagt rådmannen. Teknisk sjef inngår i rådmannens ledergruppe. Stillingen er en åremålsstilling på 6 år med mulighet for forlengelse. Det er ønskelig med snarlig tiltredelse i stillingen.
 
Teknisk sjef skal være en aktiv pådriver i å videreutvikle kommunen, både innen egen etat og gjennom arbeid i ledergruppen. Stillingen medfører mye kontakt med næringslivet og publikum, og etaten vektlegger å yte god service overfor brukerne. Teknisk sjef har ansvaret for saksutredninger for bl.a. fast utvalg for plansaker og teknisk komité. Ved behov må det påregnes deltagelse i kommunens brannordning. 
 
Teknisk etat har totalansvar for områdene vei, vann, avløp, renovasjon, vedlikehold, park/grøntanlegg, arealplanlegging, miljø, kart, oppmåling og byggesaker.
 
Vi ønsker en leder som:

  • har høgskole-/universitetsutdanning innfor et eller flere av fagområdene, fortrinnsvis innenfor bygg, anlegg og/eller kommunalteknikk
  • har evnen til å arbeide målrettet og selvstendig
  • har evnen til å tenke helhet
  • er løsnings- og utviklingsorientert
  • er hyggelig og omgjengelig, og er dyktig i kommunikasjon og samarbeid
  • har erfaring med økonomistyring og administrasjon

 
Lønn etter avtale. God pensjonsordning i KLP. Måsøy kommune har god kommuneøkonomi og er del av tiltakssonen som tilbyr personrettede fordeler som bl.a. nedskriving av studielån, mindre skatt og mer barnetrygd. Les om personrettede tiltak på nettsiden: www.tiltakssonen.net. Kommunen er behjelpelig med bolig.
 
Nærmere opplysninger om stillingen, kontakt rådmannen, tlf. 78 42 48 00, e-post aina.borch@masoy.kommune.no. For nærmere informasjon om Måsøy kommune, se: www.masoy.kommune.no.
 
Søknad med bekreftede kopier av attester og vitnemål sendes til: Måsøy kommune v/rådmann, 9690 Havøysund. 

Forlenget søknadsfrist: 24.04.2009.
 

Skjema