Grüner Woche1_145x96

Luksusmulter til Berlin

Siss Heidi Hansen fra Rolvsøy er valgt ut til å representere Nord-Norge på den internasjonale matvaremessa "Grüner Woche" som arrangeres i Berlin 20.-29. januar 2012. Dette er en av verdens største med 1.500 utstillere fra hele verden og mer enn 400.000 besøkende.

Siss Heidi og de andre matprodusentene fra Nord-Norge er alle anbefalt av fylkesmennene og Innovasjon Norge, og skal bidra til at matprodukter av høy kvalitet fra landsdelen gjøres kjent for et internasjonalt publikum.

Nord-Norge stiller for første gang med en samlet delegasjon og det er en stor gruppe på et 20-talls personer som reiser til Berlin. Landbruk- og sjømatprodusenter, reiselivsaktører, Nord-Norsk reiseliv og Thongruppen stiller med tre hoteller som er kjent for bruk av lokal mat. De Nordnorske utstillerne har et stort apparat bak seg med Fylkesmannen og Innovasjon Norges kontorene i Nordland, Troms og Finnmark i styringsgruppen. LofotenMat BA er prosjektleder.

Foruten Nord-Norge, deltar Oslofjordregionen og Fjord Norge. Innovasjon Norge og Norges ambassade i Berlin er sentrale samarbeidspartnere. Den norske deltakelsen er et viktig bidrag i å teste og utvikle markedet for norske mat- og reiselivsprodukter. Den norske standen tjener også som en næringspolitisk møteplass på høyt nivå.

Bildetekst: Siss Heidi sammen med andre produsenter fra Nord-Norge som skal delta på Grüner Woche.
Grüner Woche 1

 

Skjema