Aud Vigdis_740x555_cropped_100x78

Medalje til Aud Vigdis

3. februar 2011 hadde Måsøy kommune en tilstelning på rådhusets kantine hvor ordfører John Aase utdelte Norges Vel medaljen til en av våre mangeårige ansatte, Aud Vigdis Jacobsen Leite.

Det er arbeidsgiver som søker om tildeling av medaljen for sine ansatte. Medaljen tildeles av Det Kongelige Selskap for Norges Vel. Den tradisjonsrike medaljen har eksistert siden 1888, og har blitt produsert av Det Norske myntverket siden den gang.

Kriterier for tildeling av medaljen er at arbeidstaker må ha vært i tjeneste hos samme arbeidsgiver i minst 30 år. Medaljen kan også tildeles pensjonerte arbeidstakere. Kravet om 30 års ansettelse før pensjonering må oppfylles. Medaljen for lang og tro tjeneste kan tildeles alle arbeidstakere som har tjenesteforhold knyttet til virksomhet registret i Norge, og tjenesteforholdet må hele tiden ha vært uklanderlig.

Overrekkelsen består av diplom, jakkemerke og selve medaljen som er i sølv med et nasjonalt bånd med grønn bunn

Aud Vigdis startet sin karriere i Måsøy kommune som assistent ved Havøysund barnehage i 1978, og avsluttet sitt arbeidsforhold som sosial og barnevernsleder 01.08.2010. 

Måsøy kommune gratulerer Aud Vigdis med vel fortjent medalje !

Aud Vigdis_cropped_682x671

Skjema