Kveldssol_100x52

Midlertidig sykehjem på Kveldsol

Havøysund Helsesenter skal bygges på med en ny 2. etasje, i tillegg til at eksisterende bygg skal bygges litt om for å tilpasses fremtidens behov. Byggearbeidene er nå ute på anbud og entreprenører forventes å antas like over påske.

Byggetiden er kalkulert til 12 måneder, fra mai 2011 til mai 2012, og i denne perioden flytter vi alle sykehjemsbeboerne og alle ansatte, unntatt legeavdelingen, fra helsesenteret til Kveldsol.

På Kveldsol skal det foretas et par mindre ombygginger, men det meste blir som det er i dag. 10 - 12 av beboerne får plass inne på Kveldsol, alle i 1. etasje. De resterende 8 - 10 skal bo i nye boenheter som vi leier inn midlertidig og plasserer ved siden av Kveldsol.

Ved å flytte ut hele driften fra helsesenteret ungår vi at beboere og ansatte blir boende på en byggeplass i den tiden på - og ombyggingen foregår. Samtidig trenger ikke entreprenørene å ta hensyn til driften på bygget og byggearbeidene går raskere unna.

Vi håper beboere, pårørende og ansatte har forståelse for at det blir flytting i byggetiden. Vi får heller se fremover mot tilbakeflytting til et utvidet moderne sykehjem med tilsammen 24 sykehjemsplasser.

Skjema