Norway Cup-laget storspilte og vant

Småguttene fra Havøysund overbeviste stort i sin første kamp på Ekebergsletta. Det ble 3-0 seier over Dalen.
Laget la opp til en forrykende start på kampen. Lagets spiss, Ruben Henriksen, lagde det viktige første målet. Deretter var det gjort. Richard Nergård kom inn på banen noe ute i første omgang og lagde to nye mål. David Olsen lagde også et mål, men dommeren blåste av for straffe. Det ble dessverre ikke mål på den.

Havøysundlaget overtok spillet totalt etterhvert, men varmen og den uvanlige gressbanen gjorde kampen vanskelig. Havøysund hadde flere målsjanser. Banen var i en bakke og Havøysund valgte faktisk å spille i motbakke i første omgang.

Hele laget gjorde en kjempeinnsats som altså ga gode resultater. Adrian Sjursen måtte forlate banen med skade, men vår superreserve fra Ingøya, Glenn Simonsen, fylte plassen svært godt. Forsvaret fungerte utmerket med Vegar Kristiansen/Michael Amundsen, Jardar Majala og David Olsen. Midtbanen, Richard Nergård/Mike Johansen og Isak Leonhardsen, fulgte opp med mange supre målsjanser. Keeperen vår, Hans Fredrik Hansen, gjorde en super jobb i mål og holdt buret rent.

Motstanderen var Dalen som kommer rett utifra Oslo. Neste kamp er mandag morgen klokken 9.00.