Norway Cup resultat

Kamp nr. 2 endte uavgjort på Ekeberg. Havøysund spilte uavgjort mot Kjapp fra Buskerud i en tøff kamp på Ekeberg. Resultatet ble 1-1, Målscorer: Isak Leonhardsen.
Det ble en svært tøff kamp for Havøysund klokken ni om morgenen på mandag. Laget måtte stå opp klokken seks for å rekke den tidlige kampen. Det hadde regnet om morgenen, så banen var tung å spille på.

Kampen startet svært bra for Havøysund. Havøysund ledet kampen hele første omgangen. Isak klarte å lage et mål. Samtidig hadde laget flere sjanser. Andre omgang ble tung for guttene. Adrian sliter med en lårskade, Isak fikk en kraftig smell i låret og keeperen Hans-Fredrik ble stemplet i armen og måtte ut. Vegard måtte inn som keeper, noe som betydde at vi ikke kunne ha noen andre 92-spillere ute på banen.

Kjapp satte da inn et kraftig støt mot oss. De klarte å få et mål da det gjensto fem minutter. Det var et noe uheldig mål for oss. Det kunne ha vært unngått dersom guttene hadde vært skadefrie

Guttene er i virkelig godt humør og det virker som om laget går videre til sluttspillet.

Det er en kamp igjen av de innledende kampene. Neste kamp er tirsdag klokken 14.15 mot Træff fra Moldeområdet.