KST 0710_2011_145x97

Siste kommunestyremøte

Kommunestyremøtet fredag 7. oktober var det siste for flere av representantene. På møtet ble årsregnskap og årsmelding til kommunen og kommunens selskaper behandlet sammen med bl.a. reguleringsplanen til Slippen.

Kommunestyret godkjente det fremlagte forslaget til reguleringsplan fra Slippen som betyr at bedriften kan gå videre med utbyggingsplanene sine.

Kommunestyret vedtok å øke nedbetalingstiden på kommunens lån fra nåværende 10 og 15 år til 20 år for å redusere de årlige lånekostnadene i driftsregnskapet. Kirkas søknad om inndekning av økonomisk merforbruk ble vedtatt. Videre ble havnevesenets låneopptak på kr. en million godkjent av kommunestyret for å kunne utføre nødvendige sikringsarbeider på hurtigrutekaia og fergeleiet.

I anledning at dette var det siste møtet i kommunestyreperioden 2007-2011 fikk de fremmøtte representantene servert lunch. Senterpartiets Gudleif Kristiansen benyttet anledningen til å overrekke en blomst til ordfører John Aase, hvor han spesielt fremhevet hans gode arbeid med å være en samlende ordfører for hele kommunestyret. 

Kommunestyremøte  0710  2011

Skjema