Sommerfest i barnehagen

Barnehagen vil benytte anledningen til å takke alle foreldre og samarbeidspartnere med samarbeidet i året som har gått. Dette året har Høtten barnehage hatt som satsingsområde at barna skal få opplevelser som gir glede, læring og tilhørighet. Barn og voksne har hatt mange gode opplevelser sammen - det er fint å jobbe og være i barnehagen.
barnehageforside_150x146
På bildegalleriet kan du se stemningsbilder fra sommerfesten i den flotte barnehagen vår, som vi håper en dag - skal bli Finnmarks beste!!! Vi vil benytte anledningen til å takke alle foreldre og samarbeidspartnere med samarbeidet i året som har gått.

Dette året har vi i Høtten barnehage hatt som satsingsområde at barna skal få OPPLEVELSER som gir glede, læring og tilhørighet. Barna og vi voksne har hatt mange gode opplevelser sammen - det er fint å jobbe og være i barnehagen.

Vi lever opp til mottoet vårt "I Høtten barnehage er det godt å gå - for store og for små"... Vi ønsker lykke til for de barna som skal begynne på skolen - og velkommen til de nye og "gamle" barna som kommer ved nytt barnehageår. HA EN GOD OG (forhåpentligvis) SOLRIK SOMMER ALLE SAMMEN!!!
 
PS! De som vil - må gjerne komme og besøke barnehagen!!!

Hilsen ansatte i Høtten barnehage.
barnehage

Skjema