16. nov. 2020 kl. 09:29

Informasjon om Covid19

Ingen påvist smitte i Måsøy kommune

Les mer...
18. mars kl. 16:02

Informasjon om Covid19

Ingen påvist smitte i Måsøy kommune

Les mer...
A A A
Måsøy kommune Skyet 1
Elevprosjekt_145x97

Spennende elevprosjekt på Gunnarnes skole

Fredag 06.06 hadde ledere i oppvekst- og kultursektoren lagt sitt møte til Gunnarnes skole på Rolvsøy. Her fikk vi blant annet en flott presentasjon av elevenes forsøkshage som de har arbeidet med de to siste skoleårene. Et imponerende arbeid og datainnsamling- og ikke minst mangfold av blomster, urter, bær,  grønnsaker og poteter :-)

Enda var det litt kaldt til at mye var kommet så langt på friland - men dette er spennende! - og kanskje blir det mye å få kjøpt " på torget" til høsten ?

Dagen rommet også en felles tur opp til "Eva-gammen" og en liten oppmerksomhet til 3 medarbeidere som ikke lenger vil være ansatt i Måsøy kommune når høsten setter inn. Kjersti Madsen , rektor på Måsøy skole, Odd. A Møller,undervisningsinspektør på Havøysund skole og Siss Heidi Hansen, vaktmester blant annet på Gunnarnes skole, er alle klare for andre oppgaver fremover. Vi ønsker dere lykke til  og takker for innsats og fellesskap i kommunen vår.

Takk for oss til elever og lærere på Gunnarnes  - og til foreldre som laget så god frokost og lunsj! Vi kommer gjerne igjen!

Elevprosjekt.jpg

elevprosjekt 1.jpg

elevprosjekt 2.jpg

 

 

Skjema