Musikkbinge innvendig_100x64

Tilskudd til musikkbinge

Måsøy kommune er en av 50 kommuner i landet som i denne omgang har fått tilskudd til Musikkbinge fra Musikkutstyrsordningen. Det blir totalt satt opp 76 binger rundt om i løpet av høsten.
Musikkbinge innvendig_640x412
Musikkbingen innvendig

Mobilt øvingslokale - ferdig utsyrt

En musikkbinge er et ferdig utstyrt mobilt øvingslokale på ca 25 m². Musikkbingene er designet for utøvelse av rytmisk musikk, og fungerer godt som rekrutteringsarena. Musikkbingene kan like enkelt plasseres i urbane som i landlige miljø. Åtte år etter at den første musikkbingen kom til landet satses det nå stort. Kultur- og kirkedepartementet har gitt Musikkutstyrsordningen 10 millioner øremerkede kroner til dette i 2009. Musikkutstyrsordningen har inngått rammeavtale for levering av inntil 100 musikkbinger
Musikkbinge_640x481
Musikkbinge

Øremerkede midler fra Kultur- og kirkedepartementet

Med 10 millioner øremerkede midler fra Kultur- og kirkedepartementet i 2009, vil Musikkutstyrsordningen gi tilskudd til kommuner som ønsker utplassering av musikkbinger. Målet med tilskuddet er å sikre god tilgang til øvingslokaler over hele landet. Produksjon og utplassering av musikkbingene vil skje i et samarbeid mellom den enkelte mottakerkommune og Musikkutstyrsordningen på vegne av departementet. Musikkutstyrsordningen har inngått rammeavtale for levering av inntil 100 musikkbinger. Det forutsettes at mottakere av tilskudd kjøper inn musikkbinger gjennom denne rammeavtalen.

Les mer om Musikkbinger.

Skjema