(Finnmark Dagblad)

- Vi har ingen betenkeligheter. Dette er helt vanlig og vil gi oss vanvittig god reklame, sier konstituert rådmann Edmund Mikkelsen jr. til Finnmark Dagblad.

Etter at Nasjonal Turistveg henvendte seg til produksjonsselskapet Parkas Production, som står bak TV-serien «Jenter på hjul» hvor programlederne Hedda Kise og Charlotte Mohn tråkker rundt på sykkel, ble Måsøy interessant for en episode i programserien. Men først må kommunen ut med 300.000 kroner for produksjonen.

- I episoden vi blir med i skal de lage TV på hele strekningen fra Kokelv til Havøysund, samt besøke både Ingøy og Rolvsøy, forteller en begeistret ordfører i Måsøy, John Aase (Ap). Kommunen ser for seg at TV 2-programmet vil kunne få opptil 380.000 seere.

- Dette representerer en unik mulighet til å kunne markedsføre kommunen som reisemål og vil være et viktig element i kommunens omdømmearbeid, mener rådmannen.

Da programlederne Hedda Kise og Charlotte Mohn var på skjermen med TV-programmet «Jenter på hjul» i fjor, tråkket de blant annet rundt på sykkel på Sørlandet. Hedda Kise er også kjent som tidligere programleder i «God Morgen Norge» på TV 2.

Les mer i vår papir- eller E-avis.