vaksiner[1]

Vaksinen har kommet!

Kommunehelsetjenesten mottok i går kveld første forsyning med vaksiner mot influensa A (Svineinfluensa). De første vaksinene til helsepersonell ble satt i dag, tirsdag 21. oktober. Alle legene og lab-ansatte ved legekontoret ble vaksinert i tillegg til de fire ambulansearbeiderne som var på jobb. Vaksinering av andre ansatte i kommunehelsetjenesten vil skje fortløpende.

  1 / 7 
 
Kommuneoverlege Nam-Young Pak får vaksine av kommunelege Sarah Strålenstam 
Kommuneoverlege Nam-Young Pak får vaksine av kommunelege Sarah Strålenstam
 


Massvaksinering av alle andre som ønsker å få vaksinen skjer på stua på Daltun i Havøysund tirsdag 27. og onsdag 28. oktober kl. 09-15. Det vil også være salg av kaffe og kaker. Ta med ID-kort og 50 kr til egenandel for vaksineringen. For de som av medisinske årsaker ikke kommer seg dit vil hjemmesykepleien vaksinere dem hjemme.

De som bor i distriktene eller andre som ønsker vaksinen som ikke kommer seg til Daltun disse dagene kan ta kontakt med Helsesøstertjenesten på telefon 78 42 41 00 for å avtale annet tidspunkt for vaksinering.

Har du spørsmål rundt det praktiske eller medisinske ved vaksineringen så kan du også ta kontakt med helsesøstertjenesten eller legetjenesten på telefon 78 42 41 00.
 






 

Skjema