Høgskolen i Finnmark

Velkommen som søker til sykepleierstudiet!

Porsanger kommune, Høgskolen i Finnmark og Fylkesmannen i Finnmark har inngått et samarbeidsprosjekt for å rekruttere studenter til sykepleiestudiet.
I den forbindelse har vi som mål å nå alle kommuner i fylket med informasjon om studiet og om mulighetene for tilrettelegging for at akkurat du skal kunne gjennomføre studiet.
Desentralisert over 4 år i Kirkenes

 

Heltidsstudium over 3 år i Hammerfest 
 
I løpet av februar og mars 2009 vil alle kommuner og videregående skoler få tilbud om informasjonsmøte i den enkelte kommune. Vi håper mange interesserte vil ta turen innom disse møtene.
 
Opptakskravene er enten generell studiekompetanse eller realkompetanse. Dersom du er over 25 år og har 5 års arbeidserfaring hvor av 2 år er innen pleie og omsorg, fyller du kriteriene for å komme inn på studiet.
 
Søknadsfristen for deg med studiekompetanse er 1 april 2009.
 
Søknadsfrist for deg med realkompetanse er 1.mars 2009.
 
Ønsker du mer informasjon om studiet og søknad ta kontakt med Kenneth Grav på e post kenneth.garv@hifm.no   eller tlf 78 42 78 10    Mobil:91 64 11 64
 
Du kan også gå inn på høyskolens hjemmeside http://www.hifm.no
Se under fanen bachelor studier og se under bachelor i sykepleie, desentralisert Kirkenes, eller bachelor i sykepleie, heltid, Hammerfest.
 
Du kan også søke på studiet via søknadsskjema som ligger på høyskolens hjemmeside.
Vi oppfordrer alle interesserte til å søke.
 
Porsanger kommune vil holde informasjonsmøte i Porsange fredag 20 februar kl 09.45 ved Lakselv vg skole og på møterommet ved Porstun  fredag 20 februar kl 14.00.
 
Mandag 23 februar holder vi informasjonsmøte i Gamvik kommune, Mehamn Samfunnshus/Restauranten kl. 14.00 – 15.30.
 
 
VELKOMMEN!
 
 
 
Ytterligere informasjon kan fås ved å henvende deg til Vera Meyer

Skjema