Velkommen til Måsøy kommune sin nye hjemmeside!

Hva er gjort, hva er nytt? Omfattende endringer er foretatt både av design og innhold - alt for å få på plass en hjemmeside som er bedre og ryddigere for leserne.

Her er litt informasjon om hva som er gjort:

Om designet. Som du ser er designet betydelig endret. Toppmenyen er borte og erstattet av en dynamisk sidemeny. Du kan hele tiden se hvor du er på hjemmesiden ved hjelp av stipekeren ovenfor artiklene (for eksempel Startsiden > Om Måsøy kommune > Vær og vind)

Nyhetsbrev. Dersom du registrerer deg med en e-postadresse får du med jevne mellomrom tilsendt en e-post med de nyhetene som er lagt ut på hjemmesiden. Dette er en effektiv måte å holde seg oppdatert med hva som skjer i kommunen.

Aktivitetskalender. På forsiden kan du følge med på kommende aktiviteter. Den aktiviteten som er nærmest i tid vil alltid vises øverst. Kom gjerne med innspill på aktiviteter som ikke kommunen har fanget opp!

Diskusjonsforum og gjestebok. Legg gjerne inn innlegg i diskusjonsforumet og gjesteboka. Du vil se at denne løsningen er mye bedre enn den som har vært før!

WAP. Les nyhetene på din egen mobiltelefon - kommunens WAP-adresse er den samme som hjemmesidens adresse!

Politisk virksomhet. Vi har satt spesielt fokus på den politiske delen, og lagt ut en profil av hver enkelt kommunestyrerepresentant. Alle representantene har fått en e-postadresse i formatet fornavn.etternavn@masoy.kommune.no Under politisk organisering finner du et klikkbart politisk organisasjonskart, du kan også få informasjon om alle kommunens råd og utvalg i en egen rullegardinsliste.

Skjema