Årets TV-aksjon 2024

Årets TV-aksjon 2024

Kjære innbyggere, næringsliv og frivillige i Måsøy kommune

På vegne av årets TV-aksjon og kommunekomitéen, er det på sin plass å rette en hjertelig takk for den fantastiske innsatsen under årets innsamling. Innsatsen dere har lagt ned har virkelig gjort en forskjell, og vi har oppnådd mye sammen på kort tid. Gjennom deres bidrag har vi samlet inn kr 259 013,-, og dette vil utgjøre en stor forskjell for de som trenger det mest.

Engasjementet, rausheten og dugnadsånden som er vist i årets innsamlingsaksjon viser hvor sterkt vi står sammen for å hjelpe andre. Om du har bidratt som bøssebærer, gitt penger, eller delt informasjon om aksjonen, har du vært med på å gjøre en forskjell. Tusen takk!

Bidragene i Måsøy kommune ved TV-aksjonen i 2023 har blitt bemerket fra NRK TV-aksjonen, og gjennom et møte sammen med dem tidligere i høst fikk vi presentert det som kommunens beste år på lang tid. Det klarte vi å organisere selv når ny politisk ledelse overtok 6. oktober 2023. Årets TV-aksjon har virkelig toppet det. Det er utrolig hva vi kan klare når vi står sammen.

Årets innsamling går til at barnekreftforeningen skal bygge familiehus ved universitetssykehusene i Tromsø, Trondheim, Bergen og Oslo. Vi kunne se av artikkelen i iFinnmark i forrige uke at det allerede var gjort befaring på tomten dem planlegger å kjøpe i Tromsø. Mer informasjon om formålet med aksjonsmidlene finner dere her: Aksjonsmidlene 2024 | NRK TV-aksjonen 2024 (tvaksjonen.no)

For dere som er interessert i å se på statistikkene fra årets TV-aksjon kan dere finne dem her:

Måsøy kommune: Måsøy - NRK TV-aksjonen 2024: Giverportal for NRK TV-aksjonen 2024 (giverstafett.no)

Finnmark fylkeskommune: Finnmark - NRK TV-aksjonen 2024: Giverportal for NRK TV-aksjonen 2024 (giverstafett.no)

 

Avslutter med å takke alle for deres bidrag. Det hadde ikke vært mulig uten dere.

Tusen takk!

 

Med vennlig hilsen

Ingrid Majala
Ordfører Måsøy kommune

Skjema