selvika_100x71

Arbeidet ved Selvika starter opp

Neste uke starter arbeidet med å fullføre Selvika rasteplass ved Nasjonal turistveg Havøysund. Arbeidet ble midlertidig stanset på grunn av budsjettsituasjonen i Nasjonale turistveger i 2010. Nå er arbeidet satt i gang igjen og vi beregner å fullføre anlegget i november 2011. Fullføringen forutsetter imidlertid optimale vær- og arbeidsforhold, sier Hugo Fagermo, byggeleder i Statens vegvesen, Nasjonale turistveger.

Denne uken var byggherren på befaring i Selvika med entreprenør T. Johansen A/S fra Alta. Fagermo mener anlegget har klart seg bra gjennom vinteren.

- Vi har noe rustkorrosjon på armeringen, men forskallingen ser ut til å ha berget seg, sier han..
 
Selvika rasteplass bygges på strekningen mellom Snefjord og Havøysund. Vika ligger lunt til og er et yndet utfartssted for befolkningen i Havøysund. I tilknyting til anlegget bygges det toalett og sykkelskur. Selvika har en flott grillplass nede ved stranden som også tilrettelegges for rullestolbrukere.
 
Bildetekst: Selvika rasteplass bygges på strekningen mellom Snefjord og Havøysund. Anlegget er beregnet fullført i november 2011. Arkitekt: Reiulf Ramstad Arkitekter. Foto: Hugo Fagermo/ Statens vegvesen

Skjema