slippenslite

AS Havøysund Patentslipp var i Russland

AS Havøysund Patentslipp var en av bedriftene som deltok på fiskerimessa i Murmansk 13. - 15. mars. I samarbeid med Barents Skipsservice fra Båtsfjord og Volvo Penta fikk Slippen presentert seg, sine produkter og sine tjenester.

Barents Skipsservice er et av Slippens servicesenter for Volvo Penta motorer, og det siste året har dette samarbeidet båret frukter i form av økt kontakt med russiske kunder. Bedriften i Båtsfjord har også russiske ansatte, slik at Slippen kunne benytte oss av deres språk og kulturforståelse i Murmansk.

 

På messa hadde AS Havøysund Patentslipp flere potensielle kunder på besøk, og første dagen på kontoret etter messa kom den første forespørselen på mail fra Murmansk.

 

Selv om Slippen fikk kontakt med nye kunder så snart, ser de på jobben med det russiske markedet som langsiktig. Til neste år er det 10 års jubileum for messa, og da er Slippen helt sikkert på plass igjen.

 

AS Havøysund Patentslipp vil takke fylkeskommunen for et flott opplegg, med felles profilering av Finnmarksbedrifter, og håper at enda flere bedrifter og kommuner finner veien østover til neste år.

 

Dette opplyser markesansvarlig i AS Havøysund Patentslipp, Bernth Sjursen.  

 

slippen_650x433
Kurt Simonsen og Bernth Sjursen på fiskerimesse i Russland.

Skjema