barnehagedagen 2006 4

Barnehagedagen 2006

I går markerte Høtten barnehage barnehagedagen 2006. Hovedmålet for denne dagen var at barnehagen skulle vise seg fram for publikum som en inkluderende læringsarena med plass til alle barn.
barnehagedagen 2006 4

Programmet

På programmet stod åpen dag i barnehagen, veggavis på Havøysund Coop, gjennomføring av aktiviteter i Polarhallen og i barnehagen der alle var velkomne til å delta, samt kafé i barnehagen med salg av kaffe, kaker og avis.

Oppmøtet i barnehagen var godt.  Gjestene bestod for det meste av stolte foreldre, besteforeldre, venner og slekt av barna i barnehagen. Men det var også andre besøkende som ikke har slik tilknytning til barnehagen. Her fikk de være med på samlingsstund, maleaktiviteter, og lek ute i snøen..

barnehagedagen 2006 1

Høtten tidene

Avisen ”Høtten tidene” ble solgt på Coopen og i barnehagen, og den gikk unna som varmt hvetebrød. Vi måtte sågar trykke opp et ekstra opplag, fordi første opplag på 50 aviser ikke dekket etterspørselen. Inntekten av salget går til vårt fadderbarn i SOS-barnebyer i Zimbawe – Bonniface.

barnehagedagen 2006 2

Fin markering

På veggavisen på Coopen har alle de 4 avdelingene presentert seg og sine aktiviteter gjennom året, via tekst og bilder. Her dokumenteres i høyeste grad barnas glede, kreativitet, vennskap, omsorg for hverandre og læring!
For dem som ikke har sett dem enda, er det verd turen for å ta en titt - veggavisen henger der ennå i dag…

Vi vil benytte anledningen til å takke alle som bidro til å gjøre Barnehagedagen 2006 en fin markering. Takk til alle som kom på besøk, til de foreldrene som har bakt, til Havøysund Coop som stiller sine vindu til vår disposisjon, og til alle som kjøpte avisen vår!

På vegne av barn og personale i Høtten barnehage-
Nina Leonhardsen- styrer.

barnehagedagen 2006 3

Skjema