Bibliotekets plassering

Arbeidsgruppa som har jobbet med plasseringen av biblioteket har i møte 30.09.05 kommet med sin tilrådning. Gruppa ønsker det framtidige biblioteket som et nytt bygg ved Havøysund skole.
Kommunestyret behandlet i møte 14.06.2005, sak 0026/05 - MÅSØY FOLKEBIBLIOTEK - ALTERNATIV TIL PLASSERING. Kommunestyrets vedtok følgende:
Kommunestyret vedtar å nedsette en arbeidsgruppe som skal fremme forslag til endelig plassering av biblioteket. Arbeidsgruppa skal til førstkommende kommunestyremøte presentere forslag til løsning for midlertidig plassering av biblioteket. Arbeidsgruppa nedsettes med 1 representant fra hvert parti samt rådmannen som er gruppas leder.

Gruppa har bestått av Bård Mortensen, Børre Stabell, Geir Leite, Torstein Johnsen og rådmannen. I møte 30.09.05 (Torstein Johnsen var ikke tilstede) lagde gruppa sin innstilling.

Midlertidig plassering:
Flere alternativer er vurdert underveis i prosessen. I møte 30.09.05 ble følgende alternativer vurdert: Kveldssol, kjelleren under postkontoret og Øytun.

Arbeidsgruppa innstiller på at kjelleren under postkontoret blir foreløpig plassering av Måsøy folkebibliotek.

Endelig plassering:
Flere alternativer er vurdert i prosessen. I møte ble Øytun og nytt bygg på skoleplassen vurdert.

Arbeidsgruppa innstiller på et nytt bygg på skoleplassen som framtidig bibliotek.

Saken skal behandles i kommunestyret torsdag 13.10.05. Rådmannen har bedt om uttalelser fra Havøysund skole, biblioteket, kultur- og oppvekstetaten og arbeidstakerorganisasjonene. Frist er satt til onsdag 12.10.05 kl. 12.00.

Skjema