Hermann Pettersen i kjeledress

Blir Hermann Pettersen årets navn?

Det har kommet inn mange forslag til FiskeribladetFiskaren og IntraFish over hvem som bør bli Årets navn i fiskeri- og havbruks-Norge. Hermann Pettersen i Hermann Export AS i Havøysund er nominert. En legende i norsk fiskerinæring, har vist mot og innovasjon. Er nå en gammel mann, men fortsatt i fullt arbeid, skrives det i FiskeribladetFiskaren. Du kan også stemme fram årets navn.

Her er begrunnelsen i Fiskeribladet Fiskaren for at Hermann Pettersen er nominert:

Hermann har hatt en stå på-vilje og en ”guts” du skal lete lenge etter. Jeg husker han fra den tida han drev fiskebruk på Skorøya i Karlsøy på 1960-tallet. Jeg ser han for meg i en sei-dunge -- aleina etter at arbeiderne hadde tatt noen velfortjente fritimer.

Siden den tid har det gått både ned og opp for Hermann. Mye har han skapt og mye er revet ned. Nå er han i Havøysund hvor han står på for fullt med nye prosjekter. Et normalt menneske ville stoppet for lengst og pensjonert seg, men ikke han. Det er Hermann i et nøtteskall. Han er min kandidat til årets navn for sin langsiktige og ukuelige innsats i norsk fiskerinæring.

En legende i norsk fiskerinæring, har vist mot og innovasjon. Er nå en gammel mann, men fortsatt i fullt arbeid!

Her kan du lese om kandidatene og stemme på din favoritt.

Skjema