Dansegalla i 2009

Dansegalla lørdag 6. juni 2009

Det er aldri fortidlig å varsle at det blir dansegalla til neste år. Skiklubben trår til igjen. Klubben ønsker å gjenta suksessen fra i år og planlegger ny dansegalla i Polarhallen i Havøysund 6. juni. Da er det bare en ting å gjøre - sett av dagen allerede!
Dansegalla i 2009

Til neste år blir det dansebandene Contrazt og Rikingan som kommer. Rikingan kjenner vel de fleste igjen fra siste dansegalla og har vært i Havøysund flere ganger tidligere. De har lang fartstid og har førsteplasser på både Dansebandtoppen og NRKs Norsktoppen.

Contrazt er et band med 5 medlemmer der Hanne Mette Gunnarsrud er vokalist. Contrazt spiller fengende dansemusikk med størst vekt på egne låter som blir forfattet av bandets gitarist og primus motor. Flere av disse låtene er stadig å høre på ”Danseband Jukeboks” på NRK. I tillegg har Contrazt også coverlåter på repertoaret for å kunne oppfylle publikums ønsker.

Ellers kjennetegnes Contrazt av stor spilleglede, sceneshow og en utstråling som raskt smitter over på publikum. Det er ingen tvil om at Contrazt satser målbevist og gir alt for at publikum skal få en positiv og uforglemmelig kveld!

Også i år vil skiklubben ha klar oppstillingsplasser for bobiler og campingvogner utafor Polarhallen, melder Havøysund skiklubb til kommunens nettside.

Dansegalla i 2009
Rikingan, sammen med Contrazt, spiller opp til dansegalla.

Skjema