Diskusjonsforum klart

Etter en liten nedetid er nå diskusjonsforumet klart for bruk igjen. Les mer for litt mer informasjon om endringer som har blitt gjort.
Siden sist gang diskusjonsforumet var operativ har vi jobbet med en funksjon som ikke lenger gjør det mulig for folk å være anonyme når de poster. Det var enkelte innlegg som ikke hørte hjemme på hjemmesiden som gjorde slik at vi måtte ta ned diskusjonsforumet for å finne en løsning på dette. Det vil fortsatt være mulighet for folk å være anonyme for andre på diskusjonsforumet, men vi som administrerer det har mulighet til å se hvem personene er. Vi oppfordrer uansett folk til å bruke sitt eget navn når de legger inn innlegg i forumet ettersom de fleste poster innlegg de står for.

For å kunne bruke diskusjonsforumet må man registrere seg, noe en kan gjøre her. Registrering krever en gyldig e-post addresse og et gyldig mobilnummer. Når du har fylt inn feltene på registreringssiden og valgt neste vil du motta en kode som du må skrive inn. E-post addressen blir ditt brukernavn når du legger inn innlegg på siden.

Vi har også oppdatert filmsnutt-seksjonen vår i høst. Det har blitt laget en ny oversikt over alle filmene. Det er i tillegg nå mulig å se filmene direkte fra hjemmesiden vår ved hjelp av streaming. Filmsnutt siden finner du her.

Vi håper at folk er fornøyde med oppdateringene så langt. Vi kan også røpe at det vil komme flere store oppdateringer litt senere på nyåret.

Skjema