Fotballbankett

Fotballbankett

Alle store fotballag har bankett etter gjennomført sesong. Foreldrene til småjente- og småguttespillerne til Havøysund idrettslag hadde organisert fotballfest på Havøysund hotell for spillerne. Det var spillerne vel fortjent.
Fotballbankett
Det var flinke fotballspillere som møttes på Havøysund hotell til fotballbankett. Dette for å markere en super sesong. Her var det kretsmestre, seriemestre, cupmestre og Norway Cup deltakere. Som det seg hør og bør på en bankett var det god mat og drikke, taler med mye skryt, taktikkprat og til slutt blomster til trenerne. Sesongen startet for 11 måneder siden med intense treningsøkter. Cupsesongen startet med deltakelse i Polaris cup i Lakselv. Her ble det bronse til guttene og sølv til jentene. Guttene klarte senere å ta gull i Hammerfestturneringen ved å slå Hif/Stein i finalen. Jentene dro i sommer til Norway Cup hvor de spilte seg videre til A-sluttspillet. Like etter dette ble det Altaturneringen på begge lag. Guttene tapte finalen og fikk dermed sølv. Begge lagene ble seriemestre. Til slutt i høst var det kretsmesterskap med 4. plass til jentene og gull til guttene. At det har vært en tøff sesong, kan guttene skrive under på. Oppsummert; en brekt arm, et brekt kragebein og en kraftig vridning av et kne. Alt i alt en utrolig sesong for lagene.
Fotballbankett
Havøysund hotell disket opp med taco buffet, og maten fikk bein å gå på når sultne fotballspillerne satte i gang.
Fotballbankett
Alle spillerne, så godt som en, møtte opp på festen.
Fotballbankett
Småjentelaget var samlet ved det ene bordet.
Fotballbankett
...og guttene var samlet ved det andre. Nydelig mat var det ! Glenn Simonsen (til høyre) hadde tatt turen ens ærend fra Ingøya for å være med på banketten.
Fotballbankett
Representanter fra spillerne overrakte blomster til trenerne. Fra venstre Martine Stabell, Leif Vidar Olsen (guttetrener), Tor-Bjarne Stabell (jentetrener) og Adrian Sjursen.

Skjema