Lite

Gull til Havøyguttene

Det var stor fotballstemning i Hammerfest under G. Hagen Cup. Lagene hadde store problemer med å komme seg til Hammerfest, og de måtte tilslutt reise med hurtigruten på lørdag. Havøysund stilte med fire lag; smågutt, småjente og to lillejentelag. Småguttene spilte seg fram til seier.
Lite
Gullguttene

Lillejentene stilte med to lag i turneringen. Jarl Asbjørn Ellingsen, en av lagets trenere, var tydelig spent før kampene begynte. Lillejentene har drevet systematisk trening i løpet av vinteren, og det ga resultater i turneringen i Hammerfest. Det ble seks seire av åtte mulige. Det var kun Masi som klarte å slå Havøysunds lillejenter.

 

Småjentene klarte i sine innledende kamper å spille tre uavgjorte kamper. På banen var det full innsats, men laget var preget av at enkelte spillere ikke var helt friske, samt at en spiller ikke kunne være med. De avsluttet turneringen med å vinne den siste kampen. De havnet dermed på 5. plass.

 

Småguttene vant alle sine tre innledende kamper med målforskjellen 11-0. I semifinalen møtte de Hammerfest 4 og vant denne kampen 2-0. I finalen møtte de Hammerfest 2. Havøysundguttene hadde stor respekt for motstanderen som presset hardt.  Hammerfest fikk ett tidlig mål i kampen, men Havøyguttene ga ikke opp. Et langskudd fra David Olsen gikk via en motstander og i mål. Det ble ekstraomgang hvor mål og hjørnepark telles for å få en vinner, men ingen av lagene fikk mål eller hjørnespark i denne omgangen. Det ble dermed loddtekning som Havøyguttene vant.

 

IMG_1686
Småjentene under oppvarmingen.
IMG_1688
Forberedelser før kampen er viktig.
IMG_1691
Ulrikke Simonsen sender avgårde et frispark. Ulrikke lagde mål like etterpå.
IMG_1693
Lillejentene sitter spent på benken før kampen
IMG_1694
Jarl Asbørn Ellingsen gir de siste instrukser til lillejentene
IMG_1705
Småguttene får gullmedaljene.
IMG_1707
David Olsen tar imot pokalen
IMG_1708
Småguttene med gullmedaljer, seierspokalen og vandrepokalen.

Skjema