Isak Leonhardsen med sølv i Altaturneringa

Guttene hjem med sølv fra Altaturneringa

Det ble en fabelaktig helg i Alta for Havøysundlagene. Fotballen og det sosiale sto i fokus når Havøysund deltok på Altaturneringa. Småguttene kom til finalen og kom hjem til Havøysund med sølvpokalen.
Sølv i Altaturneringa

Småguttelaget sto for en flott prestasjon med å hente hjem sølvpokalen. Laget spilte flott fotball og hadde en målforskjell på 36-2 før finalen. Motstanderen i finalen var hakket sterkere. Havøysund tapte finalen 4-1. Småguttelagt har hatt en flott sesong så langt. De har hentet hjem gullpokalen fra turneringa i Hammerfest, bronseplass ble det i Lakselv, og nå altså, sølv i Altaturneringa.

 

Småjentene vant alle sine innledende kamper. Forventningene var høye før sluttspillet. Havøysundlaget måtte spille mot et sterkt Altalag i sin første sluttspillkamp. Det ble en jevn kamp med ekstraomganger. Helt mot slutten scorer Alta det avgjørende målet, og Havøysund er ute av turneringa.

 

Havøysund har utrolig sterke lag. Lillegutter og lillejenter har utviklet seg kolossalt positivt. Det skal bli spennende å følge dem videre når det blir ordinært seriespill eller turneringer med avslutninger neste år.

 

Minilagene spilte i alt 10 kamper. Det ble flest kampene ble vunnet, men det ble også noen tap. Miniene hadde nærmere 20 spillere. For trenerne blir det mange å forholde seg til, så trenerne hadde nesten nok med å bytte spillere så alle skulle få like lang spilletid. 

 

Lagene overnattet på Elvebakken skole. Det å overnatte slik er en opplevelse for både voksne og spillere. De voksne prøver å få ungene i seng i rimelig tid, mens spillerne ønsker å være oppe. Heldigvis har vi flotte unger fra Havøysund, så det var stort sett ikke problemer med noe som helst.

 

 

Sølv i Altaturneringa
Sølvlaget
Altaturneringa
Minikamp mot Sørøy-Glimt. (Foto: Bernt Sjursen - dette bildet og bildene under)
Altaturneringa
Lillejentene spilte fantastisk fotball.
Grilling
Det ble grilling på fredagskvelden utenfor Elvebakken skole.
Altaturneringa
Filip på lilleguttelaget i kamp.
Altaturneringa
Andrea og minilaget i kamp.
Altaturneringa
Småguttelaget i en tett oppgjør
Sander får medalje
Sander får medalje.
Altaturneringa
Jardar Majala i kamp. Jardar måtte senere til røntgen med ødelagt fot.
Altaturneringa
Her er det premieutdeling for lagene opp til og med lillegutt og -jente.

Skjema