Serievinnerne

Guttene vant serien

Småguttene spilte sine to siste seriekamper i Tverrelvdalen søndag 7. september. De møtte Tverrelvdalen og Øksfjord. Det ble seier 9-2 mot Tverrelvdalen. Kampen mot Øksfjord var regnet som seriefinalen. Med seier ville Havøysund vinne serien. Havøysundguttene storspilte og vant!

Det ble en spennende kamp mot Øksfjord. De hadde tre spillere som var høyere enn våre spillere, og det fikk betydning foran Havøymålet. På to dødballsituasjoner fikk Øksfjord to raske mål i begynnelsen av første omgang. Da begynte Havøysund å spille flott fotball. De fikk ett mål før pausen. Det var spissen Morten som scoret.

Det ble nesten enveiskjøringav Havøysund  i andre omgang. Havøysund hadde mange sjanser, men det var først etter ti minutterat det løsnet.. Da Havøysund gikk opp til ledelsen 4-2, prøvde Øksfjord å spille svært offensiv fotball. Det lyktes ikke mot vårt forsvar. Havøysund puttet enda tre mål, slik at Havøysund vant 7-2.

Lørdag 20. september blir det avslutningsspill i Lakselv for småguttelaget for å finne ut hvem som er best i Finnmark. Det ser ut til at motstanderen blir Nordkinn. De har vunnet serien i øst.  Som vi meldte forrige helg, skal også småjentelaget til Lakselv samme lørdagen. Fotballgruppa har altså to lag som skal spille om tittelen "Finnmarks beste syverlag".

Alle småguttespillerne på laget var med til Tverrelvdalen. Laget består av Morten Elveslett Johansen, Amund Stabell, Sivert Dahl, Stian Sjursen, Isak Leonhardsen, David Olsen, Jardar Majala, Ruben Henriksen, Glenn Simonsen, Petter Mathisen, Adrian Sjursen og Hans-Fredrik Hansen. Det er en gutt på laget som synes at fotball er spesielt gøy og viktig. Det er Glenn. Glenn er fra Ingøya, og han har dermed en lang reise for å delta på treninger og kamper.

Fotballvinnerne
Serievinnerne: Foran fra venstre: Sivert, David, Petter, Stian og Amund. Bak fra venstre: Glenn, Morten, Adrian, Jardar, Isak, Hans-Fredrik og Ruben.