Håndtering av hvitevarer og grovavfall fra øyene

I den siste tiden har det vært et stort problem at det plasseres hvitevarer og grovavfall som ikke er merktet ved rutebåtkaiene. For at ikke avfallet skal bli liggende har Måsøy kommune og Finnmark Miljøtjeneste vært nødt til å sørge for transport av dette til mottakstasjonen i Havøysund. Dette vil ikke bli praktisert videre!
Husholdninger som har hvitevarer og annen grovavfall som skal kastes må selv sørge for at dette blir fraktet og levert til Havøysund mottaksstasjon. Dette gjelder også for deltakere i hytterenovasjonsordningen.

FFR vil kun ta med avfall som er kartert og merket med avsenders navn og adresse. Avfallet skal være pakket på paller, og det skal være avtalt transport av dette fra rutekai i Havøysund til mottaksstasjonen. Åpningstider på mottaksstasjonen er hver onsdag kl 1500-1800.

Det er kun i forbindelse med fellesdugnad på vår/sommer at hvitevarer og annen grovavfall vil bli transportert kostnadsfritt til mottaksstasjonen i Havøysund. Tidspunkt og opplegg for dette vil det bli informert om i god tid i forkant.

Skjema