juleshow 026_150x100

Hans Hansen helgeflytter til Kokelv

I helga blir det liv i Kokelv. Hans Hansen og resten av Havøysund musikkforening inntar bygda. Lørdag blir det konsert tidlig på ettermiddagen. Senere på kvelden blir det musikkshow og fest. Kokelv grendehus er stedet i helga.
juleshow  056

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til helga flytter "Hans Hansen" og resten av Havøysund Musikkforening inn på skolen i Kokelv.

 

Musikkforeninga har tradisjon med å ta seg en tur i distriktet for å samles til øvinger og sosialt samvær, og denne gangen er det altså nabokommunen Kvalsund som får besøk.

 

Lørdag blir det full fart på grendehuset. KBUL arrangerer lørdagskafe kl 14.00 og kl. 14.30 svinger dirigent Alfred Stabell taktstokken for konsert med HMF. 

 

Fra kl. 20.00 blir det fest og moro på grendehuset. Revygjengen fra HMF har satt opp ei spesialforestilling for turen til Kokelv.

 

Det blir oppgjør med både fiskeripolitikk og andre problemer i fylket, og det skulle ikke forundre oss om det også dukker opp noen lokale "helter" i løpet av kvelden.

 

Når revygjengen har sagt og sunget sitt vil Havøysunds eget "husorkester", Væstingan spille opp til dans. Rist støvet av dansesko, og varm opp lattermusklene - Kokelv grendehus er stedet i helga.

 

Skjema