Havøysundjentene i Norway Cup

Havøyjentene tapte 16-delsfinalen i en jevnspilt kamp

Det ble en svært jevnspilt kamp i Norway Cup for jentene fra Havøysund. Spillet bølget fram og tilbake med mange sjanser til begge lagene, men motstanderen, Gossen, ble for sterk og klarte å få inn to mål mot Havøysund.

Havøysundjentene lå under 1-0 etter første omgang. Omgangen var svært jevnspilt med mange sjanser til begge lagene. Motstanderen Gossen IL var allikevel hakket bedre med de største mulighetene til å lage mål.

Andre omgangen fortsatte som den første. Det var flere sjanser til begge lagene, men Gossen var fortsatt litt bedre. Gossen fikk et nytt mål 11 minutter ute i omgangen.

Trener Tor-Bjarne Stabell er kjempefornøyd med innsatsen til jentene.

- Det ble litt sure miner etter kampen, men det er helt normalt etter at man har tapt en kamp, men nå er jentene tilbake i godt modus, forteller treneren.

Havøysund tapte mot en motstander som var bedre, så sånn sett var det et rettferdig resultat. Gossen hadde en kjempegod keeper og en sentral midtbanespiller som lagde mange sjanser. Havøysund klarte ikke å få til avslutningene i denne kampen.

- Nå skal vi ned i byen for å kose oss, sier Tor-Bjarne, vi er kjempefornøyde og jentene fortjener ros for den kjempeinnsatsen de har gjort her nede i Oslo. I kveld skal vi se Alta sitt gutter 16-lag spille sin andre kamp i sluttspillet.

Måsøy kommune retter en stor takk til småjentelaget for innsatsen i Norway Cup. Dere er flotte ambassadører for kommunen.