Havøysund musikkforening

Havøysund musikkforening til Øksfjord

26. - 28 september gjester Havøysund Musikkforening Øksfjord.I løpet av helga skal korpset øve sammen med korpsene fra Øksfjord og Hasvik, og søndag kl. 15.30 blir det stor korpskonsert på Øksfjord samfunnshus. Korpset består av rundt 40 nye og gamle medlemmer. På turen til Øksfjord deltar ca. 30 av musikantene.

Havøysund Musikkforening ble stiftet 25. september 1976.

 

Korpset har i alle år vært meget aktivt, og har deltatt på samtlige fylkesmusikkstevner i Finnmark. HMF har også deltatt flere ganger på stevner ellers i landsdelen, senest i Narvik 2008.

 

Musikkforeninga har, gjennom ukuelig optimisme og pågangsmot, også avlet frem et revyensemble, og den sagnomsuste tyrolergruppa ”Die Gavelknaben”.

Ved ønsker/behov kan foreninga også varte opp med både storband og bluesband, noe de har vist gjennom flere store konsertoppsetninger med tema fra Blues Brothers, ABBA og Halvdan Sivertsen. Det neste som står på konsertprogrammet er en lørdagkonsert 1. november, og en temakonsert med kjente toner fra James Bond, våren 2009.

 

Havøysund Musikkforening ble tildelt Måsøy kommunes kulturpris i 2001, noe som viser betydningen av korpsets bidrag til et aktivt kulturliv.

 

I mars besøkte musikkforeninga nabobygda Kokelv. Der ble det øvinger, ettermiddagskonsert, og revyforestilling på kvelden. Dette ble så vellykket at både vi og arrangøren ønsker å gjøre dette til en tradisjon, så når vinteren er på hell er vi på plass igjen.

 

Korpset har i dag 40 medlemmer, og kommer til Øksfjord med ca. 30 musikanter, masse spilleglede og godt humør.

 

 

Leder:  Bernth R. Sjursen

Dirigent:  Alfred Stabell

 

Havøysund musikkforening
Havøysund musikkforening

Skjema