Havøysund Skiklubb sponses av Sparebanken Nord-Norge

I dag kom Havøysund Skiklubb og Sparebanken Nord-Norge i Havøysund i mål med en tre års sponsoravtale. "Labb & Line Cupen" blir klubbens navn på kommende sesongers ski-cuper.

Avtalen innebærer økonomiske tilskudd til skiklubben, nye startnummer, start- og målseil, gave til medlemmene, diplomer og premier ved avslutning.
- Vi er veldig fornøyde, og dette gir oss ro til å konsentrere oss om arrangement og blir et viktig bidrag til vår klubbkasse. Vi trenger slike inntektskilder for å betale våre driftskostnader som vi har på lysløypa og skibua, sier lederen i Havøysund Skiklubb Arvid Mathisen. Videre vil dette gis oss inspirasjon og pågangsmot til å jobbe videre med planleggingen av den nye lysløypa i Dalbotn i Havøysund. Det vil bli en ny trase på 3 m bredde og en lengde på over 2000 m som også kan benyttes til turgåing, sykling og løping utenom skisesongen. En slik trase gir oss muligheter for å tilby uteaktiviteter for barn og voksne hele året.
Lysløypa er kostnadsberegnet til 1,6 mill kr hvor Måsøy kommune vil bidra med totalt 650.000 og forhåpentligvis vil vår søknad om tippemidler på 700.000 kr også innvilges. Går dette som planlagt så vil en ny trase kunne stå ferdig høsten 2009.

Havøysund skiklubb er en klubb for uteaktiviteter hele året, noe de også jobber med for at andre enn klubbens medlemmer også skal inspireres til. På flere kjente turmål rundt Havøysund er det satt opp ”turkasser” med ei bok i. Her kan turgåere skrive navnet sitt, og har du vært på alle målene i løpet av året vil det vanke fine premier til de som blir trukket ut.

Skiklubben har totalt 103 betalende medlemmer hvorav de aller fleste er barn. Egenkapitalen er god og vil også bli styrket gjennom andre arrangement. 6. juni 2009 blir det en ny Dansegalla som skal sørge for at vi ytterligere styrking av vår egenkapital. Dansegallaen i Polarhallen, på 71 grader nord, prøver vi å få til som en årlig sak og i år blir det dansebandene Contrazt og Rikingan som spiller, avslutter Arvid Mathisen.

sparebanken001
Banksjef, Ann Synnøve Hansen i Sparebanken Nord-Norge i Havøysund og leder i Havøysund Skiklubb, Arvid Mathisen i mål med sponsoravtale.
Tekst/foto: Bernth R. Sjursen

Skjema